värsta bitterfittan på ingång

Blir seriöst riktigt lack när det inte går att mobilblogga. Sugig app säger jag bara! vet att det är typ det enda vi skriver om men det är riktigt jävla irriterande!!!! igår skrev jag ett fint inlägg på mobilen och hoppades att det skulle funka och så gjorde det inte det! och eftersom jag ska få min mens typ idag eller imorgon så blev jag jättearg och slängde mobilen i golvet. Sen så började jag gråta och började pussa på den och sa förlåt. Som sagt, är det den tiden i månaden så är det.
Nej ska inte sitta och prata mens här men det blir som det blir.
Idag har jag varit i skolan typ hela dagen och inte gjort något vettigt över huvud taget... hade lika gärna kunnat stanna hemma helt ärligt. men vi har gjort i ordning inför mässan på måndag, med vår monter och allt det där som måste fixas. sen åkte jag över till min pappa och så fortsatte han och jag med väggarna som ska upp i vår monter. yeeeey eller inte. e riktigt jävla sur och vill inte prata om det.
asså man kan göra hur mycket som helst men endå så räcker det liksom inte till! och så att folk utnyttjar en bara för att dom själva inte orkar göra ett jävla piss!!!! gaaahhahahahhahdhsjhdshjdshdhjdshjsd så jävla arg e jag just nuuuu!!!! puckade jävla människor som e så jääävvvlaaaaaaaa dryyyggggga och jag hatar helt ärligt!!!
jag vill bara åka tillbaka till gran canaria och stanna där!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0